Lees gerust onze veelgestelde vragen voordat u een bericht stuurt.

VEELGESTELDE VRAGEN

Ja, het bierbrouwpakket van Simpelbrouwen is een geweldig cadeau voor elke bierliefhebber!

Zelfgebrouwen bier moet op een koele en donkere plaats worden bewaard, zoals in een kelder of koelkast.

Het is mogelijk om uw eigen ingrediënten toe te voegen aan het bierbrouwpakket van Simpelbrouwen, maar dit kan het resultaat beïnvloeden. Maar experimenteren is leuk om te doen:)

Nee, u heeft geen speciale ruimte nodig om bier te brouwen. U kunt bier brouwen in een keuken of andere ruimte waar u toegang heeft tot stromend water.

Het brouwproces duurt over het algemeen ongeveer 2 tot 4 weken, afhankelijk van het type bier.

Er zijn vier belangrijke ingrediënten die nodig zijn om bier te brouwen: water, mout, hop en gist. Deze ingrediënten worden gebruikt om de suikers, smaken en aroma’s te creëren die nodig zijn voor bier.

De beste manier om bier te laten gisten is om de temperatuur constant te houden en de juiste hoeveelheid gist toe te voegen. Het is belangrijk om de temperatuur te regelen tijdens het gistingsproces om de beste smaak en consistentie te bereiken.

Een bierbrouw pakket is een set van benodigdheden die je nodig hebt om thuis je eigen bier te brouwen. Het bevat vaak moutextract, hop, gist, een maatcilinder, een hydrometer en andere essentiële brouwbenodigdheden.

Zelfgebrouwen bier kan tot enkele maanden worden bewaard, afhankelijk van de bewaaromstandigheden en het alcoholpercentage.

Wij streven er naar jouw bestelling binnen 3 tot 5 dagen te versturen zodat je het binnen een week in huis hebt.  

Let op: Door drukte kan de bezorging van je pakketje langer duren.

 

Nee dit maakt niet uit, maar helaas wordt er wel eens wild omgegaan met onze pakketjes bij PostNL. Geen probleem, aan hop en granen kan niks kapot gaan. Test wel altijd eerst even je plastic emmer met kraanwater op lekkages voordat je hier het bier in gaat doen.

Op het moment dat je een bierbrouw pakket hebt besteld gaan we direct aan de slag.
Bestellingen voor 18:00 uur (op werkdagen) worden binnen 2 dagen nog verzonden.

Bestellingen boven de €20 in NL – BE & DE worden gratis verzonden.

Mocht je specifieke wensen hebben voor jouw brouwpakket, neem dan gerust contact met ons op!

Ja! Deze ontvang je altijd per mail.

Ja, u kunt binnen 14 dagen na ontvangst van uw product een retour aanvragen.

Neem zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice als u een beschadigd product heeft ontvangen. Wij zullen u helpen om het product te vervangen.

U kunt het retourproces starten door contact op te nemen met onze klantenservice via e-mail of telefoon. Wij zullen u begeleiden bij het retourproces.

Welkom bij Simpelbrouwen!

We vinden het leuk om van je te horen en zijn altijd bereid om je vragen te beantwoorden. Of je nu hulp nodig hebt bij het plaatsen van een bestelling of gewoon meer wilt weten over onze brouwmethoden, we staan voor je klaar. Neem gerust contact met ons op via het contact formulier en we zullen ons best doen om binnen 24 uur te reageren. Bedankt voor je interesse in Simpelbrouwen en we hopen snel van je te horen!